Oogappel Guardiola siert Spaanse cover: 'Silva geeft jawoord aan Barça'

Reacties

Bernardo Silva heeft volgens SPORT aangegeven naar Barcelona te willen verkassen deze zomer. De aanvallende middenvelder van Manchester City zou die boodschap ook al kenbaar gemaakt hebben bij City-manager Pep Guardiola.

Oogappel Guardiola siert Spaanse cover: 'Silva geeft jawoord aan Barça'
© Pro Shots

Silva siert maandag de cover van SPORT en heeft volgens de Spaanse krant al zijn jawoord gegeven aan Barcelona. De zaakwaarnemer van de Portugees international, Jorge Mendes, zou al werk maken van de mogelijke overstap naar Camp Nou.

De vraag is echter hoe ver de Catalanen bereid zijn om te gaan voor Silva, die bij City nog een contract tot medio 2025 heeft. De regerend Engels kampioen is naar verluidt niet bereid om de technisch begaafde Portugees voor minder dan honderd miljoen euro te laten gaan. Barça hoopt met een aantal lucratieve deals het transferbudget zo snel mogelijk op te krikken.

Silva, die in de zomer van 2017 voor vijftig miljoen euro overkwam van AS Monaco, is bovendien een speler die Guardiola koestert. De manager van City zou al wel een gesprek met zijn 'oogappel' hebben gehad waaruit zou blijken dat de 27-jarige Silva een nieuw avontuur wil aangaan buiten het Etihad Stadium.

Guardiola ging onlangs rond een liefdadigheidsevent in Barcelona in op transfergeruchten rond Silva. 'Ik denk dat Bernardo Silva bij ons blijft. Hij is heel belangrijk voor ons. Maar ik heb altijd gezegd, ook in mijn tijd bij Barça, ik wil geen spelers in mijn team die liever ergens anders willen spelen', zei de manager van City.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.