Memphis licht cryptische tweet toe en geeft hint over toekomst

Reacties

Memphis Depay staat te 'popelen' om met Barcelona te beginnen aan het nieuwe seizoen. De aanvaller wordt in verband gebracht met een vertrek, maar lijkt daar zelf niet mee bezig. In gesprek met ESPN verdedigt Memphis tevens zijn prestaties als voetballer, wanneer hij wordt gevraagd naar een cryptische tweet die hij deze week verstuurde.

Memphis licht cryptische tweet toe en geeft hint over toekomst
© Pro Shots

Memphis schreef woensdag dat er 'tactieken' rondom hem als voetballer worden gespeeld. 'Mijn hele leven was ik niet goed genoeg, zag ik er niet uit zoals het standaardplaatje en gedroeg ik me niet goed. Dat gebeurt als je vrijuit leeft', tweette Memphis. Diverse media bogen zich over de cryptische tweet. Zaterdag speculeerde Sport dat Barcelona openstaat voor een vertrek van Memphis en dat zijn tweet een reactie was op dat nieuws.

Het vertroebelde perspectief van Memphis bij Barcelona

Zelf komt de aanvaller echter met een andere verklaring. 'Als je m'n boek leest: ik ben iemand die buiten voetbal ook bezig is met veel andere dingen. Soms wordt dat in diskrediet gebracht. Maar als je naar de cijfers kijkt, ook bij het Nederlands elftal: ik werk heel hard aan mijn legacy. De tweet sprak voor zich, denk ik. Ik word gewaardeerd en ik voel dat ook', benadrukt Memphis, die vorige maand een bezoek bracht aan Ghana, het land van zijn vader.

'Als ik in Ghana kom, is dat ook weer een eye-opener, hoe ik daar ontvangen word', vertelt Memphis, die president Nana Akufo-Addo ontmoette en hem een Barcelona-shirt overhandigde. 'Ik ben superblij, voel me gewaardeerd en ben bezig aan een fantastische run over de laatste paar seizoenen. Helaas ben ik vorig seizoen geblesseerd geraakt, maar ik sta te popelen om me te melden bij Barcelona voor een frisse start', concludeert de Oranje-ster.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.