Onrust rond Johan Cruijff Arena na Klassieker: fans bestormen hoofdingang

Reacties

Na het staken van De Klassieker tussen Ajax en Feyenoord is er veel onrust ontstaan bij de Johan Cruijff Arena. Zo verzamelden boze fans zich bij de hoofdingang van het stadion, waardoor niemand meer naar buiten kon. Diverse personen probeerden het stadion vervolgens binnen te dringen.

Onrust rond Johan Cruijff Arena na Klassieker: fans bestormen hoofdingang
© Pro Shots
Ajax
Ajax
0 - 4
Feyenoord
Feyenoord

Ajax - Feyenoord werd zondagmiddag in de tweede helft gestaakt door scheidsrechter Serdar Gözübüyük, omdat er voor een tweede keer vuurwerk op het veld werd gegooid. Op dat moment stond Feyenoord op een 0-3 voorsprong. Besloten werd om de wedstrijd definitief te staken, waarna de tribunes leegstroomden.

De woede was echter nog steeds aanwezig bij diverse personen en dat resulteerde in een bestorming van de hoofdingang. Beelden daarvan doken op. Te zien is hoe fans proberen de draaideur bij de hoofdingang open te breken, terwijl er ook met rookbommen is gegooid. ESPN, dat moest wachten op de interviews, meldde vervolgens dat spelers en trainers in de kleedkamers blijven, totdat de rust is teruggekeerd in Amsterdam.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.