Ajax - Feyenoord

Dankzij een hattrick van Giménez heeft Feyenoord in de Eredivisie Ajax verslagen met 4-0. Igor Paixão maakte ook een doelpunt voor de winnaars. Feyenoord begon de wedstrijd goed en nam na 9 minuten de leiding via Giménez, met een assist van Quinten Timber. Feyenoord kwam op 2-0 toen Giménez nog een keer scoorde in de 18de minuut. Igor Paixão bracht in de 37ste minuut de uitploeg op een grotere voorsprong, op aangeven van Giménez. Feyenoord vond het doel wederom, via Giménez in de 59ste minuut. Zo werd de hattrick voltooid. Met deze zege heeft Feyenoord nu vier overwinningen achter elkaar geboekt en de ploeg is al vier duels ongeslagen. Ajax heeft in de laatste vijf wedstrijden één overwinning behaald, twee keer gelijkgespeeld en twee keer verloren, terwijl Feyenoord vier overwinningen en één gelijkspel heeft. Ajax speelt op zaterdag 30 september om 21.00 uur in het Mandemakers Stadion uit tegen RKC Waalwijk. Op dezelfde dag speelt Feyenoord om 16.30 uur thuis tegen Go Ahead Eagles in het Stadion Feijenoord.