FC Utrecht - Feyenoord

Feyenoord heeft zondag de uitwedstrijd tegen Utrecht in de Eredivisie met 1-5 gewonnen. De score werd na 8 minuten geopend door het bezoekende team via Giménez, met een assist van Dávid Hancko. Ryan Flamingo bracht in de negentiende minuut Utrecht op gelijke hoogte, op aangeven van Isac Lidberg. Calvin Stengs bracht Feyenoord na bijna een half uur op voorsprong, op aangeven van Luka Ivanusec. Direct na de rust scoorde Giménez voor een tweede keer en vergrootte de voorsprong voor Feyenoord. Ayase Ueda bouwde de voorsprong uit in de 71ste minuut na een assist van Stengs. De uiteindelijke 5-1 voor Feyenoord werd helemaal aan het einde van de wedstrijd gemaakt door Yankuba Minteh, met een assist van Ondrej Lingr. Utrecht heeft nu vier wedstrijden achter elkaar verloren. Op zaterdag 16 september speelt Utrecht om 21.00 uur uit tegen Heracles in het Erve Asito en neemt Feyenoord het thuis op tegen Heerenveen om 16.30 uur in het Stadion Feijenoord.