Sparta Rotterdam - Feyenoord

Feyenoord had een moeilijke start in de wedstrijd tegen Sparta Rotterdam. Sparta stond bij rust met 0-1 voor, maar Feyenoord kwam in de tweede helft terug en maakte de gelijkmaker. Het duel eindigde in 2-2. De thuisploeg nam de leiding net voor de rust toen Charles-Andreas Brym scoorde, op aangeven van Jonathan de Guzmán. Brym scoorde nog een keer in de 54e minuut, na een assist van Vito van Crooij. Santiago Giménez verkleinde de achterstand van Feyenoord na een assist van Igor Paixão, in de 77ste minuut. De gelijkmaker voor Feyenoord werd gemaakt door Leo Sauer. Na twee speelronden heeft Sparta Rotterdam vier punt. Feyenoord staat op twee punt. De volgende wedstrijd, op zondag 27 augustus, speelt Sparta Rotterdam om 16.45 uur uit tegen Heerenveen in het Abe Lenstra Stadion. Feyenoord zal het op dezelfde dag thuis opnemen tegen Almere City. Het duel start om 14.30 uur.