PEC Zwolle - Sparta Rotterdam

Sparta Rotterdam heeft twee keer gescoord tegen PEC Zwolle in de uitwedstrijd in de Eredivisie op zaterdag. De wedstrijd eindigde in 1-2. Sparta Rotterdam maakte het 0-1 na 13 minuten. Het duurde lang tot er een volgende doelpunt te noteren viel. Tobias Lauritsen bouwde in de 70e minuut de voorsprong uit voor Sparta Rotterdam. Met nog acht minuten te spelen verkleinde Lennart Thy de achterstand voor PEC Zwolle, met een assist van Sam Kersten. Maar PEC Zwolle was niet in staat om meer te scoren. PEC Zwolle speelt in de volgende wedstrijd uit tegen Twente op zondag 20 augustus om 14.30 uur in De Grolsch Veste. Sparta Rotterdam speelt op dezelfde dag een thuiswedstrijd tegen Feyenoord in het Sparta-Stadion Het Kasteel.