'Onderzoek gestart naar vermeend illegaal gokken van AC Milan-back Florenzi'

Reacties

Volgens het Italiaanse persbureau AGI is er een onderzoek ingesteld naar Alessandro Florenzi. De verdediger van AC Milan wordt ervan verdacht zich schuldig te hebben gemaakt aan illegale gokpraktijken.

'Onderzoek gestart naar vermeend illegaal gokken van AC Milan-back Florenzi'
© Pro Shots

De Italiaanse voetbalwereld werd eerder dit jaar opgeschrikt door een gokschandaal. De Italiaanse voetballers Sandro Tonali, Nicolò Zaniolo, Nicolò Fagioli en AS Roma-speler Nicola Zalewski zijn ondervraagd in een groot politieonderzoek naar illegale gokactiviteiten.

Voor Zaniolo bleef het bij een boete en nu is het de vraag hoe ernstig de situatie van Florenzi is. AGI vermoedt dat zijn situatie meer vergelijkbaar is met die van Zaniolo dan met die van Tonali en Fagioli. Florenzi zal ergens in de komende dagen een ontmoeting hebben met de aanklager in Milaan, waar hij zijn kant van het verhaal kan vertellen.

Florenzi kwam dit seizoen tien Serie A-wedstrijden in actie. Eerder speelde hij voor AS Roma, Crotone, Valencia en Paris Saint-Germain. Daarnaast is hij 49-voudig Italiaans international.

Spelersprofiel

A. Florenzi


Geboortedatum:
11 maart 1991
Leeftijd:
32
Geboorteplaats:
Roma
Nationaliteit
Italië
Lengte:
1,73 m
Gewicht:
67 kg
Huidige club:
AC Milan
Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.