Onana moet het ontgelden na kostbare fout

Reacties

André Onana maakte vrijdag geen goede beurt. De voormalig Ajax-doelman kreeg verwijten na het gelijkspel van Internazionale tegen Salernitana (1-1).

Onana moet het ontgelden na kostbare fout
© Pro Shots
Salernitana
Salernitana
1 - 1
Internazionale
Internazionale

Antonio Candreva erkende na afloop dat het meer geluk dan wijsheid was geweest. 'Het was bedoeld als een voorzet. Maar je hebt zo nu en dan een beetje geluk nodig', zei de ervaren kracht tegen DAZN over zijn doelpunt in de slotfase.

Volgens DAZN-analisten was het niet zozeer geluk, maar meer een fout van Onana die Salernitana soelaas had geboden tegen Internazionale. 'Onana had genoeg tijd om de baan van de bal in te schatten', klonk het uit de mond van Valon Behrami.

'Hij stond ook niet onder druk van aanvallers. Ik wil niemand de schuld geven. Maar als Samir Handanovic er had gestaan, dan was het hem meer aangerekend dan Onana', verwees Alessandro Matri naar de wisseling van de wacht in het Inter-doel.

In de ogen van Inter-trainer Simone Inzaghi deed de late gelijkmaker veel pijn. 'Hun keeper Guillermo Ochoa had een paar fantastische reddingen, we hebben de lat geraakt… En zo'n goal als de gelijkmaker heb ik nooit eerder gezien in mijn anderhalf jaar bij Inter.'

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Meer Internazionale
Meer over Internazionale
Meer A. Onana
Meer over A. Onana
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.