Okazaki vindt dag na vertrek bij Málaga nieuw emplooi in Spanje

Reacties

Shinji Okazaki is zoals verwacht aan de slag gegaan bij Huesca. De 33-jarige Japanner heeft woensdag een contract getekend bij de club uit de Segunda División. Een dag eerder liet hij Málaga na een bliksemhuwelijk achter zich.

Okazaki vindt dag na vertrek bij Málaga nieuw emplooi in Spanje

Eind juli tekende Okazaki een contract bij Málaga, dat er daarna pas achter kwam dat zijn salaris niet paste in de financiële huishouding. Om die reden verscheurden club en speler het contract al na 34 dagen en zonder dat de middenvelder ook maar één minuut voor de club in actie was gekomen.

Huesca biedt Okazaki nu onderdak. De nummer zes op het tweede niveau in Spanje bevestigt dat het de routinier voor één seizoen heeft vastgelegd, met de optie op een tweede jaar. Okazaki kwam eerder vier seizoenen uit voor Leicester City, met wie hij kampioen van Engeland werd. Voordien speelde hij voor FSV Mainz 05, VfB Stuttgart en Shimizu S-Pulse.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Meer Huesca
Meer over Huesca
Meer S. Okazaki
Meer over S. Okazaki
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.