Odd van 50.00 bij Feyenoord - PSV: kies jouw favoriet!

ADVERTORIAL – De kraker tussen Feyenoord en PSV moet zondagmiddag een volgend hoogtepunt worden in de o zo spannende titelstrijd. Unibet pakt speciaal voor de clash in De Kuip uit met een fraaie welkomstactie. Maak kans op het winnen van 50 keer je inzet!

Odd van 50.00 bij Feyenoord - PSV: kies jouw favoriet!
© Pro Shots
Feyenoord
Feyenoord
2 - 2
PSV
PSV

Wie zie jij als de favoriet bij het duel tussen de Rotterdammers en Eindhovenaren? Bij de welkomstactie voor nieuwe spelers van 24 jaar of ouder is het aan jou om een keuze te maken tussen Feyenoord en PSV. Kies jouw favoriet en krijg een odd van 50.00 voor een zege van dat team. Meespelen gaat als volgt:

- Meld je aan via een van de links in dit artikel en selecteer Feyenoord of PSV wint.

- Doe een storting, snel en eenvoudig via iDeal.

- Wed op Feyenoord of PSV wint en vink de UniBoost aan in je betslip.

De maximale inzet bij deze actie is 1 euro.

Wil jij de topper met extra spanning beleven? Dan is deze actie een buitenkansje. Met een inzet van 1 euro kans maken op het ontvangen van 50 euro.

Feyenoord hoopt in een rechtstreeks gevecht met het team van Ruud van Nistelrooij een flinke kloof te slaan. Wint de ploeg van Arne Slot, dan heeft het na twintig speelrondes een voorsprong van maar liefst zeven punten op PSV. De prestaties in eigen huis zullen Feyenoord vertrouwen geven. De koploper verloor dit seizoen in de Eredivisie nog niet in de eigen Kuip. Met een odd van ongeveer 2.23 is Feyenoord op basis van de quoteringen ook licht de favoriet.

Bij PSV is de hoop gevestigd op onder anderen de aanwinsten. Van Nistelrooij bevestigde vrijdag tijdens zijn persconferentie dat Thorgan Hazard en Patrick van Aanholt een goede indruk maken en speelklaar zijn. Denk jij dat zij in Rotterdam direct het verschil kunnen maken zondagmiddag? Natuurlijk is ook de dreiging van PSV-smaakmaker Xavi Simons een grote factor. De negentienjarige middenvelder was dit seizoen in de Eredivisie al direct betrokken bij twaalf goals.

Geef de topper extra glans door zelf uit te groeien tot een van de winnaars. Kies voor Feyenoord of PSV en profiteer van de speciale welkomstactie van Unibet, beschikbaar voor nieuwe spelers van 24 jaar of ouder.

Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+

Online spelen brengt risico's met zich mee. Lees hier onze tips om op een verantwoordelijke en bewuste manier te spelen: VI.nl/verantwoordspelen
Bekijk hier al onze video's