Nuytinck trots op verlenging Italiaans avontuur

Reacties

Udinese en Bram Nuytinck (30) hebben elkaar gevonden in een nieuw contract dat de Nederlandse verdediger tot medio 2023 bij de Italiaanse club houdt.

Nuytinck trots op verlenging Italiaans avontuur
© Pro Shots

In 2018 speculeerde Nuytinck hardop over zijn toekomst in Udine, waar hij in 2017 neerstreek. 'Of ik hier ook afsluit? Het zou mooi zijn om nog eens het shirt van NEC te dragen, daar ben ik eerlijk in. Maar dat moment is nog wel ver weg. In Italië zijn verdedigers als goede wijn: hoe langer ze hebben gerijpt, des te beter ze worden. Ik heb nog een heel voetballeven te gaan.'

Dat voetballeven is voorlopig nog gesitueerd bij Udinese. Zijn komende zomer aflopende verbintenis is met twee jaar verlengd. 'Ik ben zo blij en zo trots op mijn nieuwe contract!', zegt de verdediger, die mede door blessureleed dit seizoen nog maar één competitieduel heeft gespeeld.

Nuytinck kwam in 2017 terecht bij Udinese, dat hem overnam van Anderlecht. Voor zijn vijf jaar in België speelde hij in Nederland voor NEC.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

In 2018 ging VI op bezoek bij Nuytinck in Udine.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.