Noppert: 'Soms denk ik dat dit eenmalig is geweest'

Reacties

Andries Noppert heeft er nog niet bij stilgestaan hoe zijn leven zal veranderen door zijn optreden op het WK in Qatar. De 28-jarige doelman van SC Heerenveen laat het de komende tijd allemaal op zich afkomen.

Noppert: 'Soms denk ik dat dit eenmalig is geweest'
© Pro Shots

Vast staat dat na dit WK zijn leven nooit meer hetzelfde zal zijn. De hele wereld weet nu wie en wat De Toren van Joure is. Noppert was amper terug in Nederland of de belangstelling van Ajax sijpelde door naar buiten. Ook in Spanje en Engeland gonst het van de geruchten over interesse van clubs. Zelf kan de nuchtere Fries er niet zoveel mee, zo kort na het WK. 'Ik heb er nog niet over nagedacht, hoe mijn leven nu zal veranderen. Ik weet het niet. Het belangrijkste is dat ik met mijn twee voetjes op de grond blijf staan. Dat komt wel goed. Ik probeer zoveel mogelijk mezelf te zijn.

'Wat er hierna op mijn pad gaat komen, daar sta ik nu helemaal niet bij stil. Dat zijn dingen die ik gewoon op me af laat komen. En dan zien we wel wat er gebeurt', vervolgt Noppert, die nog niet kan bevatten wat er is gebeurd. 'Soms denk ik dat dit eenmalig is geweest. Na de uitschakeling kwam die gedachte even bij me binnen: Hoe is het mogelijk dat ik hier heb mogen staan? Dat lijkt me logisch, in mijn geval. Ik blijf erbij dat dit zonder deze bondscoach voor mij nooit mogelijk was geweest. Hoe het straks onder de nieuwe bondscoach verder gaat? Dat zullen we tegen die tijd wel zien.

Lees hier het hele verhaal met en over Andries Noppert.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Meer A. Noppert
Meer over A. Noppert
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.