Noa Lang glunderend maar zonder knuffel nieuwe jaar in

Reacties

Club Brugge sloot 2020 dankzij Noa Lang af met een overtuigende zege. De Nederlandse aanvaller liet bewust zijn kans op een hattrick lopen.

Noa Lang glunderend maar zonder knuffel nieuwe jaar in
© Pro Shots
Club Brugge
Club Brugge
3 - 0
AS Eupen
AS Eupen

'Twee mooie goals', zei een glunderde Lang na afloop van de wedstrijd tegen Eupen, dat uiteindelijk met 3-0 ten onder ging in het Jan Breydel Stadion. 'De derde had ik ook zelf kunnen maken, maar ik zag dat mijn maatje David (Okereke, red.) in mijn rug was meegelopen. Dan heb ik liever een mooie assist dan een hattrick.'

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Zijn hoofdrol ten spijt, een feestje was niet aan de orde voor de trefzekere Lang. 'Ik zit aan vijf in totaal nu, zes als je er de Champions League bijneemt', zei de oud-Ajacied, in Europa ook tegen Zenit Sint-Petersburg scoorde. 'Jammer dat we niet mochten vieren. Het zijn de nieuwe regels, en daar moeten we ons aan houden.'

Naar aanleiding van de groeiende kritiek op de knuffelende spelers zijn de regels in Belgische voetbal aangescherpt. Clubs in de Pro League kunnen een boete tot tienduizend euro krijgen bij het overtreden van de afspraken rond corona.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.