Nieuwe bijnaam Messi maakt het nodige los in Argentinië

Reacties
Nieuwe bijnaam Messi maakt het nodige los in Argentinië
© Pro Shots
In de rubriek 'In de Kantlijn' verzamelt de redactie van VI.nl de laatste opmerkelijke voetbalberichten. Rare, leuke of opvallende quotes, enorme blunders, schitterende doelpunten of nieuws met een knipoog vind je in deze rubriek.

Lionel Messi gaat al sinds jaar en dag door het leven als La Pulga, maar sinds kort heeft De Vlo er een nieuwe bijnaam bij. Onduidelijk is nog waar de Argentijnse sterspeler die aan te danken heeft.

Messi schitterde vrijdag in het oefenduel met Honduras (3-0). Na afloop reageerden diverse ploeggenoten bij de Argentijnse nationale ploeg op een Instagram-post van de 35-jarige captain. Daarbij viel op dat Rodrigo De Paul en Papu Gómez hem La Comadreja, oftewel De Wezel, noemden.

Die bijnaam is nieuw voor Argentijnse media, die nog niet weten hoe Messi eraan is gekomen. Op social media speculeren gebruikers er dan ook op los. Mogelijk heeft het te maken met de lichaamsbouw van de 1 meter 70 lange Messi, die net als de wezel klein en sluw is.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Meer L. Messi
Meer over L. Messi
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.