Wervelende Messi gaat in op huidige topvorm: 'Zit nu lekker in mijn vel'

Reacties

Lionel Messi liet in de nacht van vrijdag op zaterdag zien in topvorm richting het WK in Qatar te gaan. De Argentijn schitterde tegen Honduras en ging na het oefenduel in op zijn opleving bij Paris Saint-Germain, waar hij zich steeds meer thuis voelt.

Wervelende Messi gaat in op huidige topvorm: 'Zit nu lekker in mijn vel'
© Pro Shots
Argentinië
Argentinië
3 - 0
Honduras
Honduras

Messi vond tijdens de oefenwedstrijd van Argentinië twee keer het net in het Hard Rock Stadium in Miami (VS). De Argentijnen zijn door de zege al 34 interlands op rij ongeslagen. Bij het WK in Qatar speelt Messi met Argentinië in de groepsfase tegen Saudi-Arabië, Mexico en Polen.

Messi ging na de wedstrijd in op zijn huidige topvorm. Dit seizoen vond hij al zes keer het net in elf duels voor Paris Saint-Germain. In zijn eerste jaar in Parijs scoorde Messi elf keer in 34 wedstrijden. 'Ik voel me goed, anders dan vorig seizoen. Eigenlijk wist ik ook dat het zo zou verlopen', vertelde Messi in gesprek met TyC Sports.

'Ik had vorig jaar een mindere periode: mijn hoofd zat toen nog vol (na zijn transfer van Barcelona, red.), ik moest me aanpassen aan PSG, kwam in een nieuwe kleedkamer met andere jongens en we hebben een andere speelwijze. Ik zit nu weer lekker in mijn vel en heb ook van deze wedstrijd genoten', zei Messi, die nu op 88 doelpunten staat na 163 interlands.

De sterspeler van de Argentijnen hoopt fit te blijven richting het WK. 'Er zijn nog veel wedstrijden voordat het WK begint, maar als je daarin al met je hoofd bij het WK bent, dan gaat het juist mis', vertelt Messi, die nu toewerkt naar zijn vijfde WK. Acht jaar geleden verloor hij met Argentinië de WK-finale van Duitsland.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.