Niet eerder vertoond: bezorger betreedt het veld in Volendam

Reacties
Niet eerder vertoond: bezorger betreedt het veld in Volendam
© Screenshot ESPN
In de rubriek 'In de Kantlijn' verzamelt de redactie van VI.nl de laatste opmerkelijke voetbalberichten. Rare, leuke of opvallende quotes, enorme blunders, schitterende doelpunten of nieuws met een knipoog vind je hieronder. Veel plezier!

De wedstrijd tussen FC Volendam en SC Heerenveen was pas net weer hervat, toen scheidsrechter Edwin van de Graaf wéér moest ingrijpen. Een bezorger van Thuisbezorgd.nl had namelijk het veld betreden.

FC Volendam
FC Volendam
1 - 3
sc Heerenveen
sc Heerenveen

De wedstrijd in het Kras Stadion lag zo'n twintig minuten stil vanwege een onweersbui. Daar hadden een aantal supporters blijkbaar honger van gekregen, want ineens stond er twaalf man in het oranje op het veld.

Volendam-aanvoerder Damon Mirani begeleidde de bezorger, die voorzien van een Go Pro-camera het hele veld was overgestoken, naar de kant. Het is niet duidelijk of het om een publiciteitsstunt ging. De wedstrijd werd vervolgens weer hervat bij een stand van 1-1. Heerenveen zou uiteindelijk met 1-3 winnen.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.