Neymar ziet WK-exit als dieptepunt in loopbaan

Reacties

De Braziliaanse superster Neymar ziet de WK-uitschakeling als 'treurigste moment uit zijn loopbaan'. Dat vertelt de aanvaller van Paris Saint-Germain op zijn Instagram-pagina.

Neymar ziet WK-exit als dieptepunt in loopbaan

'De pijn is enorm', stelt Neymar. 'Zeker omdat we het besef hadden ver te kunnen komen. We hadden alles in ons om door te gaan en historie te schrijven. Helaas was dat ons niet gegeven', doelt hij op de 2-1 nederlaag tegen België, waarin De Goddelijke Kanaries de Belgen in de tweede helft voortdurend terugdrongen.

Neymar stelt ook dat het nog wel even zal duren voordat hij er weer bovenop is. 'Het is moeilijk om de kracht te vinden om over een tijdje weer het voetbalveld op te gaan, maar ik ben er zeker van dat God me zal helpen om alles te overwinnen. Ik ben enorm blij dat ik tot dit Braziliaanse team behoorde en trots op iedereen. Onze droom is voor nu ten einde, maar dit team blijft altijd in mijn hart.'

De Braziliaan kwam in Rusland maar twee keer tot scoren. Neymar vond het net tegen Costa Rica en Mexico. Bovendien was hij veelbesproken vanwege zijn aanstellerige gedrag en het voortdurend simuleren van zware blessures, iets wat vooral de Mexicanen hem niet bepaald in dank afnamen (zie artikel hieronder).

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.