'Neymar tevergeefs aangeboden bij Manchester City'

Reacties

Neymar is door Paris Saint-Germain aangeboden bij Manchester City. Dat melden meerdere gerenommeerde bronnen in Frankrijk. The Citizens zouden de komst van de dertigjarige Braziliaan niet hebben zien zitten.

'Neymar tevergeefs aangeboden bij Manchester City'
© Pro Shots

Volgens Le Parisien hebben de beleidsbepalers van PSG contact gezocht met de City-top om gesprekken over Neymar te openen. Het idee was de linksbuiten te betrekken bij een grote ruildeal, zodat de PSG-selectie met spelers van de Engelse kampioen in de breedte sterker kon worden gemaakt. De berichten zijn tegenover het Franse RMC bevestigd.

Neymar heeft in Parijs nog een contract tot medio 2025, maar zijn toekomst in het Parc des Princes is onzeker. De dribbelaar kwam in 2017 voor 222 miljoen euro over van Barcelona. Het idee was dat hij dé grote ster zou worden bij de Franse topclub. In de voorbije jaren is hij echter vaak overschaduwd door Kylian Mbappé, die onlangs zijn contract verlengde tot de zomer van 2025.

Een vertrek van Neymar zou passen in de nieuwe koers die PSG wil varen. Clubpresident Nasser Al-Khelaïfi sprak onlangs in een interview uit dat er geen plek meer is voor 'bling-bling' bij PSG. Hij wilde minder sterrengedrag en meer eenheid. De nieuwe trainer Christophe Galtier heeft de opdracht gekregen het team tactisch gedisciplineerder te maken en doorselecteren sluit aan op die wens.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.