Voormalig PSV-doelman krijgt bijval van Neymar na brute aanval

Reacties

Cássio Ramos kwam woensdagnacht met de schrik vrij. De voormalige doelman van PSV werd na een Braziliaans bekerduel op het veld belaagd door een supporter. Dat gebeurde nadat de keeper met Corinthians rivaal Santos uitschakelde in het bekertoernooi.

Voormalig PSV-doelman krijgt bijval van Neymar na brute aanval

Nadat het laatste fluitsignaal klonk, ontstonden ongeregeldheden op de tribunes van Santos. Na een 4-0 nederlaag in de heenwedstrijd was de krappe zege (1-0) niet genoeg om een plaats in de kwartfinale van het bekertoernooi af te dwingen. Vuurwerk belandde op het veld, terwijl op de tribunes rumoer ontstond.

Doelman Cássio besloot haast te maken en zijn strafschopgebied te verlaten, terwijl hij enkele spelers nog de hand schudde. Vanuit de hoek van het veld was echter een boze fan van Santos het veld opgeklommen. In een rechte lijn stormde hij op de goalie af. Dankzij een reflex werd de hooligan echter vakkundig gevloerd.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Santos-boegbeeld Neymar reageerde op sociale media op de ongeregeldheden bij zijn oude club. 'Ik ben bedroefd door de nederlaag van Santos, maar wat me het meest verdrietig maakt, is de houding van de fans.'

'In de emotie van het moment ondernemen we acties waar we spijt van krijgen', gaf Neymar aan op Twitter. De Braziliaan groeide op bij Santos en schaamde zich voor de achterban. 'Beschamend. Ik hoop dat dit een les voor alle fans is.'

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.