Neymar nu al smaakmaker: Brazilianen uitzinnig na bizarre controle

Reacties
Neymar nu al smaakmaker: Brazilianen uitzinnig na bizarre controle
In de rubriek 'In de Kantlijn' verzamelt de redactie van VI.nl de laatste opmerkelijke voetbalberichten. Rare, leuke of opvallende quotes, enorme blunders, schitterende doelpunten of nieuws met een knipoog vind je hieronder. Veel plezier!

Neymar gaat op het WK in Qatar op zoek naar eeuwige roem en wil met Brazilië gaan voor de eindzege. Toch leeft de sterspeler van de Goddelijke Kanaries ontspannen naar het toernooi toe. Zo stal hij de show op een training van de Brazilianen.

Brazilië
Brazilië
2 - 0
Servië
Servië

Dat zijn dribbels bij vlagen onnavolgbaar zijn, is algemeen bekend. Ook beschikt de doelpuntenmachine over een fluwelen controle. Dat blijkt wel uit een video die doorsijpelde uit het Braziliaanse kamp.

Een drone in de nok van het stadion vloog rond met een bal voor een ultieme proef die de Brazilianen moesten uitoefenen. De bal zou een duikvlucht van 35 meter maken om de techniek van de Goddelijke Kanaries te testen. En Neymar stal de show.

In een video die inmiddels al miljoenen keren is bekeken, is te zien hoe Neymar opzien baart door de bal volledig te controleren. Zelfs zijn ploeggenoten reageren uitzinnig, zodra de aanvoerder zijn vaardigheden laat zien.

Brazilië is op het WK in Qatar ingedeeld in een groep met Servië, Zwitserland en Kameroen. Op 24 november zijn de Serviërs de eerste opponent.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Wil jij alles lezen over het WK en nog dichter bij de actie komen? Word dan nu hier lid van VI PRO en krijg gratis onze exclusieve WK-special (t.w.w. €9,99) bij een maandelijks opzegbaar abonnement.

Ben je al lid van VI PRO? Bestel dan hier de WK-special met 30% korting.
Word nu lid van VI PRO
Bekijk hier al onze video's
Meer Wereldkampioenschap
Meer over Wereldkampioenschap
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.