Neymar komt met cynisch applaus na schorsing: 'Wat een puinhoop'

Reacties

Waar Neymar al voor vreesde, is werkelijkheid geworden: hij is geschorst voor de Franse bekerfinale. En daar is de Braziliaanse steraanvaller van Paris Saint-Germain absoluut niet blij mee, zo heeft hij nog maar eens laten weten.

Neymar komt met cynisch applaus na schorsing: 'Wat een puinhoop'
© Pro Shots
Monaco
Monaco
0 - 2
PSG
PSG

Neymar kreeg woensdag in de halve finale van het Franse bekertoernooi tegen Montpellier een gele kaart, nadat hij enkele minuten daarvoor als invaller binnen de lijnen was gekomen. Omdat er nog een voorwaardelijke schorsing openstond na zijn rode kaart van eerder dit seizoen, moet de 29-jarige dribbelaar komende woensdag vanaf de kant toekijken als PSG het in de finale opneemt tegen AS Monaco. En dat zint hem totaal niet.

'Ik zou wel in het hoofd willen kijken van de kerel die de regels voor de kaarten heeft gemaakt in Frankrijk. Dat verdient applaus, wat een puinhoop', schrijft Neymar met een cynische ondertoon op Instagram. Eerder liet de Braziliaan via dat medium ook al blijken het niet eens te zijn met de gele kaart die hij kreeg. 'Ik speel vijf minuten, maak een overtreding en kreeg meteen een gele kaart. Bedankt voor het ontnemen van mijn finaleplaats.'

Gerelateerde artikelen
Meer Paris Saint-Germain
Meer over Paris Saint-Germain
Meer Neymar
Meer over Neymar
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.