Neymar duikt op bij opening Amerikaanse honkbalseizoen in Miami

Reacties

Neymar heeft zich weer eens buiten het voetbalveld laten zien. De Braziliaanse vedette opende donderdagavond in Miami het Amerikaanse honkbalseizoen.

Neymar duikt op bij opening Amerikaanse honkbalseizoen in Miami
© Pro Shots
In de rubriek 'In de Kantlijn' verzamelt de redactie van VI.nl de laatste opmerkelijke voetbalberichten. Rare, leuke of opvallende quotes, enorme blunders, schitterende doelpunten of nieuws met een knipoog vind je hieronder. Veel plezier!

Traditiegetrouw verrichten internationale sterren de openingsworp bij de eerste wedstrijden in de Major League Baseball (MLB). Bij het duel tussen de Miami Marlins en Pittsburgh Pirates was het de beurt aan Neymar. Eerder deze week was de 32-jarige Neymar ook al te gast bij het tennistoernooi van de stad, de Miami Open.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Neymar speelde dit seizoen pas drie competitiewedstrijden voor het Saudische Al-Hilal en daar zal het hoogstwaarschijnlijk ook bij blijven. In oktober scheurde hij namelijk tijdens het WK-kwalificatieduel met Uruguay zijn kruisband af.

Spelersprofiel

Neymar


Geboortedatum:
5 februari 1992
Leeftijd:
32
Geboorteplaats:
Mogi das Cruzes
Nationaliteit
Brazilië
Lengte:
1,75 m
Gewicht:
68 kg
Huidige club:
Al Hilal
Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.