Neymar deelt duidelijke toekomstwens: 'Weet alleen niet wat PSG wil'

Reacties

Neymar is niet van plan om Paris Saint-Germain deze zomer te verlaten. Rond de Braziliaan werden de geluiden over een vertrek uit Parijs in de afgelopen tijd heviger, maar de aanvaller voelt zich nog steeds op zijn plek in Parc des Princes.

Neymar deelt duidelijke toekomstwens: 'Weet alleen niet wat PSG wil'
© Pro Shots

Neymar kwam zaterdag voor PSG in actie tijdens een oefenduel met Urawa Red Diamonds, waarin Bryan Linssen geblesseerd uitviel. Na de oefenzege sprak de 119-voudig Braziliaans international zich uit over de toenemende geruchten over zijn toekomst. 'Ik wil bij PSG blijven', zei Neymar tegen Franse media. 'Ik weet alleen niet wat de plannen van de club zijn.'

PSG bood volgens Le Parisien eerder deze week Neymar aan bij Manchester City, maar de kampioen van Engeland zou geen concrete interesse hebben. Kort voordat de Braziliaan, sinds augustus 2017 aan PSG verbonden, zijn wens uitsprak, ging ook trainer Christophe Galtier in op de nabije toekomst van Neymar. 'Hij maakt een hele goede indruk in de voorbereiding en ziet er gelukkig uit. Hij is fit', zei de opvolger van Mauricio Pochettino.

'Wat er in de nabije toekomst gaat gebeuren, weet ik niet. Ik heb niet het idee dat Neymar zich stoort aan de vele verhalen die er rond hem spelen. Hij laat duidelijk zien plezier te hebben in wat hij doet', verklaart Galtier. Neymar heeft bij PSG nog een contract tot medio 2025.

Bekijk hier de samenvatting van het oefenduel van zaterdag:

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.