Newcastle United neemt 'Newcastle-fan' over van Chelsea

Reacties

Newcastle United versterkt de selectie met Lewis Hall. De achttienjarige linksback wordt gehuurd van Chelsea met een optie tot koop. 

Newcastle United neemt 'Newcastle-fan' over van Chelsea
© Pro Shots

Volgens Engelse media wordt de optie tot koop definitief als Hall aan sportieve voorwaarden voldoet. In dat geval maakt Newcastle een bedrag van ruim 33 miljoen euro over naar Chelsea. Opvallend aan deze transfer is dat Hall al van jongs af aan supporter is van Newcastle en nu zijn droom uitkomt. 'Ik ben erg trots. Ik en mijn familie zijn fans van Newcastle en toen ik en mijn broer opgroeiden, werd Newcastle bij ons met de paplepel ingegoten. Het is een grote club en ik kan niet wachten om te beginnen', vertelt Hall via de clubkanalen van Newcastle.

Hall is zeker niet de eerste speler die deze zomer door Newcastle aangetrokken wordt. Sandro Tonali (AC Milan), Harvey Barnes (Leicester City), Tino Livramento (Southampton) en Yankuba Minteh (Odense BK) gingen hem al voor. Minteh werd direct doorverhuurd aan Feyenoord. Het vertrek van Hall naar Newcastle is indirect goed nieuws voor Ian Maatsen, die bij Chelsea op zijn positie nu een concurrent minder heeft.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Meer Chelsea
Meer over Chelsea
Meer Newcastle United
Meer over Newcastle United
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.