'Newcastle United legt tientallen miljoenen neer voor Newcastle-fan'

Reacties

Voor Lewis Hall lijkt er een droom in vervulling te gaan. De achttienjarige verdediger zou volgens verschillende Britse media op het punt staan Chelsea voor Newcastle United te verruilen.

'Newcastle United legt tientallen miljoenen neer voor Newcastle-fan'

Daarmee komt hij terecht bij de club waar hij als kind al fan van was. Newcastle zou een transfersom van bijna 33 miljoen euro overeen zijn gekomen met Chelsea, dat door de inkomende transfers van Moisés Caicedo (116 miljoen euro) en Romeo Lavia (68 miljoen euro) bereid zou zijn geweest om water bij de wijn te doen in de onderhandelingen.

Bij Newcastle zou Hall de strijd aan moeten gaan met Matt Targett, Dan Burn en Paul Dummett. Newcastle versterkte zich eerder in deze window met Sandro Tonali (AC Milan), Harvey Barnes (Leicester City), Tino Livramento (Southampton) en Yankuba Minteh (Odense BK). Laatstgenoemde werd direct verhuurd aan Feyenoord.

Voor Ian Maatsen betekent het naderende vertrek van Hall dat hij een concurrent minder heeft op de linksbackpositie. De Nederlander heeft nu alleen nog te maken met Ben Chilwell en Marc Cucurella als concurrenten op die positie. Hall maakte negen keer zijn opwachting voor Chelsea in de Premier League.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.