NEC wil aanval versterken met Frans talent Tibidi

Reacties

NEC werkt aan de komst van Alexis Tibidi. De Nijmeegse club gaat de negentienjarige vleugelspeler naar alle waarschijnlijkheid huren van het Franse Troyes. Tibidi moet NEC meer opties geven op de vleugels.

NEC wil aanval versterken met Frans talent Tibidi
© Pro Shots

NEC zocht nog naar een extra optie voor op de flanken, naast Sontje Hansen, Lars Olden Larsen en Elayis Tavsan. Ook Magnus Mattsson en Rober González kunnen op de vleugel uit de voeten, maar zij strijden vooral om de nummer 10-positie. Tibidi is een linksbuiten die ook aan de rechterkant uit de voeten kan.

De Nijmeegse club heeft Tibidi al langer op de scoutingslijsten staan en zag de jonge aanvaller in januari nog verhuizen van VfB Stuttgart naar Troyes. Bij de zusterclub van Manchester City kwam hij tot nu toe tot slechts drie optredens. Troyes degradeerde afgelopen seizoen naar de Ligue 2.

NEC bedingt geen optie tot koop bij de huurdeal met Troyes en maakt van Tibidi de twaalfde nieuweling van deze zomer. Eerder stapten Hansen, Olden Larsen, González, Mathias Ross, Bas Dost, Bram Nuytinck, Mees Hoedemakers, Kodai Sano, Koki Ogawa, Youri Baas en Brayann Pereira over naar de Nijmeegse club.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Meer NEC
Meer over NEC
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.