NEC licht optie niet en neemt na half jaar afscheid van Sow

Reacties

NEC gaat na een half jaar al afscheid nemen van Sylla Sow. De club uit Nijmegen heeft besloten de eenzijdige optie, om het contract van de aanvaller met een jaar te verlengen, niet te lichten.

NEC licht optie niet en neemt na half jaar afscheid van Sow
© Pro Shots

Sow - die geboren werd in Nijmegen - kwam in de winterstop over van Go Ahead Eagles en tekende een contract voor een half seizoen. In zeventien wedstrijden kwam de 27-jarige Sow tot twee goals en twee assists voor de Nijmegenaren.

Volgens technisch directeur Carlos Aalbers is NEC voor volgend seizoen op zoek naar een ander type spits. 'Sylla heeft ons uitstekend geholpen, maar voor de lange termijn zoeken we een ander profiel voor onze spitspositie', klonk het op de site van de club.

Sow doorliep de jeugd van NEC en begon zijn loopbaan in het betaalde voetbal bij FC Utrecht. Via RKC, een buitenlands avontuur bij Sheffield Wednesday en Go Ahead Eagles belandde hij na de winterstop weer in Nijmegen. Met NEC haalde hij onder meer de finale van de KNVB Beker. 

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Spelersprofiel

S. Sow


Geboortedatum:
8 augustus 1996
Leeftijd:
27
Geboorteplaats:
Nijmegen
Nationaliteit
Nederland
Lengte:
1,82 m
Gewicht:
74 kg
Huidige club:
NEC
Bekijk hier al onze video's
Meer NEC
Meer over NEC
Meer Eredivisie
Meer over Eredivisie
Meer S. Sow
Meer over S. Sow
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.