NEC moet slachtoffer worden van vierde van Paixão op rij in De Kuip

ADVERTORIAL - Zondagmiddag staat de finale van de KNVB-beker tussen Feyenoord en NEC op het programma. Aan de kant van de Rotterdammers zijn de buitenspelers in vorm en dan met name Igor Paixão. TOTO speelt daar op in met de Lekker Man Special voor deze clash!

NEC moet slachtoffer worden van vierde van Paixão op rij in De Kuip
Feyenoord
Feyenoord
1 - 0
N.E.C.
N.E.C.

Onder de noemer Lekker Man! biedt TOTO een verhoogde quotering van liefst 4.00 aan voor een doelpunt van Paixão in combinatie met een overwinning van Feyenoord. De originele notering voor die weddenschap stond op 2.75. Let wel op: de weddenschap geldt alleen binnen de reguliere speeltijd. Deze weddenschap is voor alle TOTO-spelers beschikbaar. De maximale inzet is 20 euro.

Lekker Man Special

- Igor Paixão maakt een goal én Feyenoord wint de wedstrijd van NEC (was 2.75, nu 4.00)

Sinds de zon weer begint te schijnen staat er geen maat op Paixão. De Braziliaan zit vooral tijdens thuiswedstrijden in De Kuip goed in zijn vel. Tijdens de laatste drie thuiswedstrijden tegen respectievelijk Heracles Almelo, FC Utrecht en Ajax kwam de linksbuiten tot scoren. Officieel speelt Feyenoord geen thuiswedstrijd, maar er kan niet worden ontkent dat Paixão zich ongetwijfeld wat lekkerder zal voelen op het Rotterdamse veld dan elders.

Klik hier om de Lekker Man Special te spelen bij TOTO!

Welkomstactie TOTO
TOTO biedt naast de Lekker Man Special nog een andere fraaie actie aan. Zo is er ook een welkomstactie rondom het bekerspektakel. Bij die welkomstactie kunnen spelers van 24 jaar of ouder een keuze maken tussen een overwinning binnen de reguliere speeltijd van Feyenoord of NEC. Er wordt een quotering van 100.00 aangeboden voor een overwinning van het team naar keuze. De maximale inzet bij die actie is 1 euro.

Wil jij met extra spanning genieten van Feyenoord - NEC? Meespelen met de welkomstactie van TOTO kan hier!

Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+

Online spelen brengt risico's met zich mee. Lees hier onze tips om op een verantwoordelijke en bewuste manier te spelen.

Bekijk hier al onze video's