NEC haalt oude bekende terug: 'Deze kans mag je niet laten schieten'

Reacties

Calvin Verdonk speelt ook in het aankomende seizoen voor NEC. De Nijmegenaren maken via de officiële website bekend dat de vleugelverdediger is overgenomen van Famalicão.

NEC haalt oude bekende terug: 'Deze kans mag je niet laten schieten'
© Pro Shots

NEC huurde Verdonk in het afgelopen seizoen al van de Portugese club, die de linksback nu transfervrij heeft laten gaan. In Nijmegen heeft Verdonk voor twee jaar getekend, met een optie voor nog een derde seizoen. In het vorige voetbaljaar speelde hij 24 wedstrijden voor NEC.

De kans is groot dat ook Mikkel Duelund weer bij de selectie zal worden gehaald. De middenvelder, die afgelopen seizoen werd gehuurd van Dynamo Kiev, traint sinds maandag al mee in Nijmegen.

'In beide gevallen een goede zaak voor NEC', zegt technisch directeur Ted van Leeuwen op de clubsite. 'De kans om een speler als Verdonk transfervrij over te nemen, mag je niet laten schieten. Met Duelund zetten we in op een overeenkomst, waarbij hij zonder kosten geleend wordt van Dynamo Kiev. Een kans die zich voordoet vanwege de situatie in Oekraïne en waarin alle betrokkenen zich kunnen vinden. Beiden zijn spelers met grote potentie die het voordeel hebben de stad, de club en de trainingswijze van Rogier Meijer te kennen. Dat sluit de kans op aanpassingsproblemen uit.'

Bekijk hier al onze video's
Meer NEC
Meer over NEC
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.