Napoli verzet zich tegen Saoedische interesse: 'Je kunt één voet krijgen'

Reacties

Napoli-president Aurelio De Laurentiis is niet blij met de inmenging van het kapitaalkrachtige Saoedi-Arabië in het Europese topvoetbal. De markante voorzitter wimpelde Saoedische interesse in Victor Osimhen af met een humoristisch mailtje.

Napoli verzet zich tegen Saoedische interesse: 'Je kunt één voet krijgen'
© Pro Shots
In de rubriek 'In de Kantlijn' verzamelt de redactie van VI.nl de laatste opmerkelijke voetbalberichten. Rare, leuke of opvallende quotes, enorme blunders, schitterende doelpunten of nieuws met een knipoog vind je hieronder. Veel plezier!

In de Franse krant L'Équipe was een achtergrondartikel te lezen over de Saoedische ontwikkelingen op voetbalgebied. Daarin werd verwezen naar het feit dat Europese topclubs nauwelijks weerstand bieden tegen de grote bedragen die clubs uit het Midden-Oosten bieden op hun spelers. Behalve Napoli dan, dat een bod van tweehonderd miljoen niet eens in overweging nam.

Al-Hilal heeft volgens de Franse krant een bod van tweehonderd miljoen euro neergelegd bij Napoli om Osimhen over te nemen. De Laurentiis reageerde via de mail zeer kortaf. 'Met uw bod van tweehonderd miljoen euro kan één voet worden gekocht van Osimhen. Voor volgend jaar denk ik dat u vijfhonderd miljoen euro moet bieden. Dan zullen we uw bod misschien in overweging nemen. Maar ik herhaal: misschien.'

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.