Nakajima duurste Japanner ooit: wat is de rol van PSG?

Reacties

Shoya Nakajima mag zich sinds zondag de duurste Japanse voetballer aller tijden noemen. De aanvaller is door Portimonense voor 35 miljoen euro verkocht aan Al Duhail uit Qatar.

Nakajima duurste Japanner ooit: wat is de rol van PSG?

De 24-jarige Nakajima groeide bij Portimonense uit tot een smaakmaker in de Portugese competitie. Verschillende clubs uit de Europese topcompetities toonden belangstelling, maar het is Al Duhail die de strijd om de komst van de zesvoudige international gewonnen heeft. Voor nu, althans.

De club uit Qatar heeft namelijk dezelfde eigenaar als Paris Saint-Germain en meerdere Portugese en Franse media maken melding van een toekomstige transfer naar Parijs. PSG kon door de restricties van Financial Fair Play op dit moment zelf geen deal sluiten met Portimonense, maar krijgt na dit seizoen via Al Duhail mogelijk alsnog de beschikking over Nakajima.

De rol van PSG is voor Portimonense niet belangrijk. De 35 miljoen euro die het ontvangt is een clubrecord. Geen enkele Portugese club buiten Sporting Portugal, FC Porto en Benfica om ontving ooit zo'n hoog bedrag voor een speler in Portugal. 

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.