Nagelsmann wil Coman 'verleiden': 'Hij is een van de beste vleugelspelers'

Reacties

Bayern München-trainer Julian Nagelsmann hoopt dat Kingsley Coman alsnog een nieuw contract gaat ondertekenen bij Der Rekordmeister. De Franse international heeft een verbintenis tot medio 2023 en staat volgens Engelse media nadrukkelijk in de belangstelling van Liverpool.

Nagelsmann wil Coman 'verleiden': 'Hij is een van de beste vleugelspelers'
© Pro Shots
Borussia Mönchengladbach
Borussia Mönchengladbach
5 - 0
Bayern München
Bayern München

Bayern speelt woensdagavond in de strijd om de DFB Pokal tegen Borussia Mönchengladbach en op een digitale persconferentie, omdat Nagelsmann vanwege een positieve coronatest in quarantaine zit, kreeg de coach de vraag of het bekerduel een mooi moment is om Coman weer in actie te zien. De Fransman onderging vorige maand een operatie vanwege een hartritmestoornis.

Nagelsman wilde niet aangeven of Coman, die in de afgelopen twee competitieduels inviel en scoorde in de thuiswedstrijd tegen 1899 Hoffenheim, in de basis kan starten tegen Mönchengladbach, maar toonde zich complimenteus over de vleugelaanvaller.

'Ik heb vaak benadrukt dat King een geweldig persoon is met wie ik echt graag werk', zei Nagelsmann. 'Ik denk dat hij een van de beste vleugelspelers van de wereld is wanneer hij fit is. Ik zou nog vele jaren met hem willen samenwerken.'

De kans dat Coman een nieuwe verbintenis aangaat bij Bayern lijkt volgens het Duitse Sky niet groot. De Frans international, die in 2017 overkwam van Juventus, wordt nadrukkelijk in verband gebracht met Liverpool en zou ook open staan voor een nieuwe uitdaging. Zijn zaakwaarnemer zou afgelopen zomer al gesprekken hebben gevoerd met Liverpool.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.