Nagelsmann-grap UEFA valt verkeerd in München: excuus en ontslag

Reacties

Een opmerking in een liveblog met een spottende toon? Bij de UEFA gaan de handen er niet voor op elkaar. Sterker, Bayern München kreeg excuses aangeboden.

Nagelsmann-grap UEFA valt verkeerd in München: excuus en ontslag
© Pro Shots
In de rubriek 'In de Kantlijn' verzamelt de redactie van VI.nl de laatste opmerkelijke voetbalberichten. Rare, leuke of opvallende quotes, enorme blunders, schitterende doelpunten of nieuws met een knipoog vind je hieronder. Veel plezier!

'Een cent voor de gedachten van Nagelsmann', was te lezen in het liveblog van de wedstrijd Manchester City – Bayern München nadat de 2-0 op het scorebord was verschenen. De spottende verwijzing naar het gedwongen vertrek van de trainer kon in Beieren niet rekenen op veel bijval op de Champions League-avond die uitmondde in een bittere teleurstelling.

Ook de UEFA kon er niet om lachen. De bewuste redacteur is stevig op zijn vingers getikt, terwijl de Europese bond zich bij Bayern verontschuldigde voor de opmerking. 'Het bericht is geplaatst door een freelancer die in de toekomst niet meer bij de UEFA zal werken. De UEFA heeft zijn excuses aangeboden aan Bayern München', luidde de verklaring van de Europese bond, die grote waarde hecht aan neutrale berichtgeving en blijkbaar ook een kwinkslag niet kan waarderen.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Di 11 apr. 2023

Wo 19 apr. 2023

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.