Nachtmerrie Rossi komt uit: weer een horrorblessure

Reacties

Celta de Vigo moet het de rest van het seizoen zonder doen zonder Giuseppe Rossi, die zes tot zeven maanden aan de kant staat. De Italiaanse aanvaller heeft opnieuw een zware knieblessure opgelopen.

Nachtmerrie Rossi komt uit: weer een horrorblessure

Uit onderzoek is gebleken dat de dertigjarige Fiorentina-huurling in het competitieduel met Eibar zondag zijn voorste kruisband in zijn linkerknie heeft afgescheurd. Een operatie is noodzakelijk, zo stelt Celta.

Het is de zoveelste tegenslag voor Rossi, die eerder in zijn loopbaan al te maken heeft gehad met zware knieblessures. Door problemen met zijn kruisband stond hij onder andere van november 2011 tot mei 2013 aan de kant en was hij ook in de periode tussen midden augustus 2014 en april 2015 uitgeschakeld. Rossi, die geboren is in de Verenigde Staten, krijgt de hulp van de Amerikaanse chirurg die hem eerder al opereerde aan zijn rechterknie.

Dit seizoen kwam de spits in de Primera División achttien keer in actie voor Celta. Rossi scoorde vier keer en maakte op 3 april nog een hattrick tegen Las Palmas.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.