Na Thiago test ook Liverpool-vedette Mané positief op corona

Reacties

Een tweede belangrijke speler van Liverpool is besmet geraakt met het coronavirus. De club van Virgil van Dijk en Georginio Wijnaldum heeft bekendgemaakt dat Sadio Mané positief is getest.

Na Thiago test ook Liverpool-vedette Mané positief op corona
© Pro Shots

De Senegalees kwam maandagavond nog in actie (en scoorde) tijdens de 3-1 overwinning op Arsenal, maar vertoont nu milde klachten. Daarom zit hij momenteel in zelfisolatie. Hij mist daardoor het uitduel met Aston Villa van komende zondag. Eerder deze week maakte Liverpool al bekend dat nieuwkomer Thiago Alcántara besmet was geraakt. De Spaanse spelmaker ontbrak de afgelopen wedstrijden bij The Reds.

Mané was de afgelopen twee dagen al niet aanwezig op de Liverpool-training, uit voorzorg. Nu is dus gebleken dat dat terecht was. Hoe lang hij precies niet inzetbaar is, is niet bekend. Mede omdat voetballers vaker worden getest, zou het kunnen dat Mané binnen afzienbare tijd weer terug is. Op dinsdag 21 oktober reist Liverpool af naar Ajax voor de start van het Champions League-seizoen, dat duel zou in ieder geval haalbaar moeten zijn voor Mané.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.