Munir op de valreep opnieuw verhuurd door Barcelona

Reacties

Barcelona stalt Munir El Haddadi de rest van dit seizoen bij Alavés. Bij de Spaanse topclub was er geen uitzicht op speelminuten voor de aanvaller.

Munir op de valreep opnieuw verhuurd door Barcelona

Zeker na de komst van Ousmane Dembélé was er nauwelijks nog perspectief voor de 22-jarige Munir, die vorig seizoen al werd verhuurd aan Valencia. Eerder deze zomer werd de Spaanse international (één interland) in verband gebracht met tal van Engelse clubs en zelfs Ajax zou belangstelling getoond hebben, maar concreet werd het nooit.

Bij Alavés hoopt Munir zijn belofte eindelijk in te lossen. De spits gold bij Barcelona jarenlang als één van de grootste talenten uit de jeugdopleiding en kreeg na zijn debuut op 24 augustus 2014 tegen Elche nog 24 keer speeltijd bij Barça in La Liga (vier goals). Tot een echte doorbraak kwam het echter nooit.

Ondertussen is het nog afwachten of Barcelona nog spelers gaat halen in de laatste uren van de transfermarkt, die in Spanje vrijdagavond om 23.59 uur sluit. Een ultieme poging voor Liverpool-ster Philippe Coutinho mislukte vrijdag, maar Ángel Di María (PSG) wordt door sommige media nog steeds in verband gebracht met de Catalanen. Mis niets van de laatste transferontwikkelingen met ons blog.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.