Mourinho loopt ondanks flinke inspanningen blauwtje bij Isco

Reacties

José Mourinho heeft een ultieme poging gedaan om Isco naar de Serie A te halen. De oefenmeester van AS Roma wilde de creatieve middenvelder dolgraag aan zijn selectie toevoegen. De Spanjaard zei The Special One echter af.

Mourinho loopt ondanks flinke inspanningen blauwtje bij Isco

De Portugese trainer is dringend op zoek naar een toevoeging op zijn middenveld. Zeker nadat Henrikh Mkhitaryan de Italiaanse hoofdstad inruilde voor Internazionale. Isco moest die vacature op gaan vullen. De middenvelder is transfervrij na zijn vertrek bij Real Madrid.

De Romeinen deden volgens AS zelfs een enorm bod om Isco te verleiden. De middenvelder ziet een vertrek naar de winnaar van de Conference League echter niet zitten, ondanks de persoonlijke avances van Mourinho. De trainer belde Isco meerdere keren, maar greep mis. Isco wil spelen bij een ploeg die voor de landstitel speelt en denkt dat Roma die potentie ontbeert.

Het alternatief voor Isco is een binnenlandse transfer, maar bij een overgang naar een andere topcompetitie ligt de lat hoog. Ook in de Premier League kan Isco tekenen, maar voorlopig schuift hij zijn keuze vooruit. Mourinho moet ondertussen op zoek naar een alternatief.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.