Mourinho houdt oogappeltje Valencia langer bij United

Reacties

Antonio Valencia heeft zijn contract bij Manchester United met één seizoen verlengd. De Ecuadoriaan, die al sinds 2009 uitkomt voor The Red Devils, ligt nu vast tot medio 2019.

Mourinho houdt oogappeltje Valencia langer bij United

Manchester United nam Valencia acht jaar geleden voor een kleine twintig miljoen euro over van Wigan Athletic. De Ecuadoriaanse international begon onder Sir Alex Ferguson als rechtsbuiten, maar zakte geleidelijk twee linies terug. Inmiddels is hij de vaste rechtsachter van United. In de Europa League-finale tegen Ajax van afgelopen woensdag droeg Valencia de aanvoerdersband bij de Engelsen.

'Manchester United is mijn leven sinds 2009 en ik ben dolgelukkig met dit nieuwe contract. Het was een grote eer om aanvoerder te zijn in de wedstrijd waarin we de enige prijs pakten die deze club nog nooit gewonnen had. Ik wil graag de manager bedanken voor het vertrouwen', zegt de 31-jarige Valencia op de clubsite.

Die manager is zeer te spreken over het langer vastleggen van de rappe Ecuadoriaan. 'Het is geen geheim dat ik al lang voordat ik bij United kwam een bewonderaar was van Antonio. Ik wist wat voor een fantastische speler hij was en hij heeft me niet teleurgesteld. Maar ik had nooit kunnen bevroeden wat voor een geweldig mens hij is. Het is een voorrecht om met hem te werken.'

Samenvatting Manchester United - Ajax:

Samenvatting: Ajax ten onder in Europa League-finale tegen Man Utd
Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.