Mourinho heeft na een helft genoeg gezien en gunt Huijsen basisdebuut

Reacties

Dean Huijsen heeft woensdagavond een basisplaats bij AS Roma in de bekerwedstrijd tegen rivaal Lazio. De Nederlandse mandekker debuteerde afgelopen weekend als invaller en maakt nu dus zijn basisdebuut onder trainer José Mourinho. Ook Rick Karsdorp start.

Mourinho heeft na een helft genoeg gezien en gunt Huijsen basisdebuut
© Pro Shots
Lazio
Lazio
1 - 0
AS Roma
AS Roma

De Portugese coach omschreef Huijsen recent nog als 'een van de grootste talenten in het Europese voetbal' en was dan ook erg blij dat zijn club een huurdeal kon sluiten met Juventus. Afgelopen zondag tegen Atalanta viel Huijsen in na rust, in de tweede helft tegen Atalanta heeft Mourinho dus genoeg gezien van Huijsen, die start tegen Lazio.

Zo zijn de eerste drie wedstrijden die Huijsen op het hoogste niveau van Italië speelt meteen allemaal topwedstrijden. Roma probeert woensdagavond ten koste van Lazio de halve finale van de Coppa Italia te bereiken, hij debuteerde voor Roma dus tegen Atalanta en bij Juventus maakte hij in de topper tegen AC Milan voor het eerst zijn opwachting.

Huijsen verlengde voor het officieel worden van de huurdeal zijn contract bij Juventus tot de zomer van 2027. De Nederlandse mandekker groeide op in Spanje, maar sloot in 2021 bij Juventus aan.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.