Mourinho haalt uit naar 'idioten' die complottheorieën over hem hebben

Reacties

José Mourinho heeft van zich afgebeten. Vanuit diverse hoeken werd beweerd dat de Portugees afgelopen zondag bewust een rode kaart zou hebben gepakt in de slotfase van AS Roma tegen Monza. Mourinho noemt deze mensen 'idioten'.

Mourinho haalt uit naar 'idioten' die complottheorieën over hem hebben
© Pro Shots
AS Roma
AS Roma
1 - 0
Monza
Monza

AS Roma won zondag met 1-0 van Monza, maar diep in de blessuretijd werd Mourinho van het veld gestuurd. De trainer van AS Roma maakte een huilgebaar naar de bank van Monza en kreeg daarvoor een directe rode kaart. Zowel door een aantal gebruikers op sociale media, als door analisten werd gezinspeeld op een bewuste rode kaart.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Mourinho mist door een schorsing het komende duel van AS Roma. Dan spelen de Romeinen tegen Internazionale, de oude club van Mourinho, waarmee hij in het verleden grote successen behaalde. Nu Mourinho onder vuur ligt bij AS Roma dacht een aantal mensen dat hij expres een rode kaart pakte om dat duel te missen.

'Veel idioten hebben dingen gezegd die alleen een idioot kan zeggen', snauwde Mourinho bij Sky Sport over deze complottheorieën. 'Maar het is nóg idioter dat mensen uit de voetbalwereld dat beweren. Ik ben de trainer van AS Roma, natuurlijk wil ik bij mijn team zijn. Helaas is er gebeurd wat er is gebeurd. Waar ik spijt van heb, is dat ik niet bij mijn spelers kan zijn komend weekend. Ik weet niet of de rode kaart verdiend was.'

Do 26 okt. 2023

Zo 29 okt. 2023

Serie A

Stand Serie A 2023/2024

Italië

Team
GS
W
G
V
DV-DT
DS
Pt.
6
AS Roma
36
17
9
10
63-44
+19
60
7
Lazio
36
18
5
13
47-37
+10
59
8
Fiorentina
36
15
9
12
55-42
+13
54
* Actueel tot en met 19 mei 2024
Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.