Mourinho bespreekt carrièreplanning: 'Fout om bij Roma te blijven'

Reacties

Toen José Mourinho bij AS Roma werkte, had de Portugees niets dan mooie woorden over voor zijn werkgever. Achteraf gezien had de Portugees beter in kunnen gaan op de mogelijkheid om bondscoach van zijn land te worden, vertelt hij nu.

Mourinho bespreekt carrièreplanning: 'Fout om bij Roma te blijven'
© Pro Shots

'Tja, Portugal. Ik heb twee keer de kans gekregen, maar het kwam niet op het juiste moment. De laatste keer dat ik het aanbod afsloeg, maakte dat me emotioneel. Ik besloot toen bij Roma te blijven, en ik denk dat ik een vergissing heb gemaakt. Want Portugal heeft nu een geweldig team, een van de vijf beste. Ik wist dat toen ook wel, maar ik voelde me zeer verbonden met Roma en wilde dus niet weg', tekent EA Sports op uit de mond van de flamboyante trainer.

Mourinho gelooft in scheepsrecht. 'De baan is al twee keer voorbij gekomen, maar ik denk dat er nog wel een kans komt en dan zal ik hem zeker grijpen. Hopelijk zal ik dan werken met een generatie die net zo goed is als de huidige.' Mourinho heeft op dit moment alle tijd om zijn land te volgen op het EK, want Roma zette hem in januari aan de dijk. Portugal speelt op het EK in de poule tegen Tsjechië, Turkije en Georgië.

Bekijk hier al onze video's
Meer AS Roma
Meer over AS Roma
Meer Portugal
Meer over Portugal
Meer Europees Kampioenschap
Meer over Europees Kampioenschap
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.