Morata in tranen van het veld bij nederlaag Atlético Madrid

Reacties

Atlético Madrid heeft een dramatische avond beleefd op bezoek bij Sevilla. De formatie van Diego Simeone ging allereerst onderuit in Estadio Ramón Sánchez Pizjuán, maar zag ook Álvaro Morata nog eens wegvallen met een op het oog zware knieblessure. Invaller Memphis Depay kon de pijn niet verzachten.

Morata in tranen van het veld bij nederlaag Atlético Madrid
© Pro Shots
Sevilla
Sevilla
1 - 0
Atlético Madrid
Atlético Madrid

Op slag van rust ging het mis voor Morata. Na een ongelukkige botsing met Boubakary Soumaré bleef de aanvaller op de grond liggen met een op het oog zware knieblessure. Hij verliet in tranen het veld en als de blessure daadwerkelijk dusdanig zwaar is, als die zich laat aanzien, dan wordt het EK een moeilijk verhaal voor de aanvaller van Spanje. Hij zou na Gavi van Barcelona de tweede Spaanse speler zijn voor wie er een streep gaat door het eindtoernooi.

Memphis maakte daarom zijn opwachting in de tweede helft namens Atlético Madrid, maar kon anders dan in de voorgaande weken zijn stempel nauwelijks drukken bij Atléti. De vroege achterstand door de treffer na een kwartier van Isaac Romero kwam de nummer vier van Spanje niet te boven. Lucas Ocampos, de aangever bij het openingsdoelpunt, dacht na een uur voetballen de tweede goal namens Sevilla te maken, maar daar ging een streep doorheen vanwege buitenspel. De thuisclub appelleerde ook nog tweemaal massaal voor een strafschop, maar kreeg die niet toegekend.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Al met al was de nederlaag een forse aderlating voor Atlético Madrid en Memphis, dat door deze pijnlijke nederlaag alle hoop op de Spaanse landstitel definitief kan laten varen. Door het wegvallen van Morata zal het zelfs alle zeilen moeten bijzetten om Champions League-voetbal te bewerkstelligen. Memphis gaat daarin na het wegvallen van Morata in elk geval een grotere rol spelen, hoewel dat tegen Sevilla als invaller onvoldoende lukte.

LaLiga

Stand LaLiga 2023/2024

Spanje

Team
GS
W
G
V
DV-DT
DS
Pt.
1
Real Madrid
33
26
6
1
71-22
+49
84
2
Barcelona
33
22
7
4
68-39
+29
73
3
Girona
33
22
5
6
69-40
+29
71
4
Atlético Madrid
33
20
4
9
62-39
+23
64
* Actueel tot en met 30 apr. 2024

Spelersprofiel

M. Depay


Geboortedatum:
13 februari 1994
Leeftijd:
30
Geboorteplaats:
Moordrecht
Nationaliteit
Nederland
Lengte:
1,78 m
Gewicht:
78 kg
Huidige club:
Atlético Madrid
Nationaal team:
Nederland
Bekijk hier al onze video's
Meer Atlético Madrid
Meer over Atlético Madrid
Meer M. Depay
Meer over M. Depay
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.