Montenegro gebruikt goal Jovetic tegen Van Dijk als voorbeeld

Reacties

Montenegro komt niet naar Eindhoven om alleen te verdedigen. Bondscoach Miodrag Radulovic ziet kansen voor zijn ploeg tegen Nederland.

Montenegro gebruikt goal Jovetic tegen Van Dijk als voorbeeld
Nederland
Nederland
4 - 0
Montenegro
Montenegro

De verwachting is dat Montenegro zaterdag in Eindhoven een muur gaat optrekken 'met acht, negen man achter de bal', zoals Louis van Gaal opperde tijdens zijn persconferentie. Radulovic denkt daar het zijne van.

'Logisch dat hij dat denkt. We zullen wel zien. We komen niet om alleen maar te verdedigen. We weten dat we alleen een resultaat kunnen boeken tegen Nederland als we scoren.'

Om dat doel te bereiken moeten de in zijn ogen topverdedigers als Virgil van Dijk, Matthijs de Ligt en Stefan de Vrij op het verkeerde been worden gezet. 'Hoe we dat tegen die verdedigers moeten doen? We gaan de beelden bekijken van hoe Stevan Jovetic scoorde tegen Liverpool', aldus Radulovic. De bondscoach refereerde daarmee aan het oefenduel Hertha BSC-Liverpool van deze zomer, waarin de zaterdag afwezige Montenegrijn Van Dijk het nakijken gaf.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Het knappe resultaat tegen Turkije heeft Montenegro vertrouwen gegeven. 'Nederland is favoriet, ze hebben het sterkste team van deze groep. Na ons gelijkspel in Istanbul leunen we niet rustig achterover, het tegendeel is waar. Het geeft ons extra motivatie. Nederland werd verslagen door Turkije, waartegen we 2-2 speelden. Dus we kunnen en geloven er ook in dat we het zaterdag kunnen doen.'

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.