Mitrovic kan zichzelf wel voor zijn kop slaan: 'Zag het Depay doen'

Reacties

Aleksandar Mitrovic heeft zijn excuses aangeboden voor zijn Panenka-misser in het Nations League-duel met Montenegro. De spits van Servië vertelde na afloop dat hij geïnspireerd was door Memphis Depay.

Mitrovic kan zichzelf wel voor zijn kop slaan: 'Zag het Depay doen'

De spits van Fulham nam tijdens de 2-1 zege op fraaie wijze de 2-0 voor zijn rekening, maar miste even later vanaf elf meter. Bij een 2-0 stand trachtte hij met een Panenka de voorsprong uit te breiden, maar faalde hopeloos. Zijn inzet ging over. Na rust kwam Montenegro nog wel terug tot 2-1, maar verder kwamen de bezoekers tot blijdschap van Mitrovic niet meer.

'Ik ben stom', was het veelzeggende commentaar van Mitrovic over zijn misser. 'Ik zag het Memphis Depay doen en besloot op het laatste moment dat ook maar te doen. Stom!'

Ondanks zijn misser kan de spits nog steeds wel prima cijfers overleggen. In zijn laatste elf interlands was hij elf keer trefzeker. Met vijf goals heeft de aanvaller ook een groot aandeel in de koppositie van Servië in de groep. Promotie kan de ploeg van Mladen Krstajic nauwelijks meer ontgaan.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

UEFA Nations League

Stand League C Groep 4 UEFA Nations League 2018/2019

Europa

Team
GS
W
G
V
DV-DT
DS
Pt.
1
Servië
6
4
2
0
11-4
+7
14
2
Roemenië
6
3
3
0
8-3
+5
12
3
Montenegro
6
2
1
3
7-6
+1
7
4
Litouwen
6
0
0
6
3-16
-13
0
* Actueel tot en met 12 feb. 2024
Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.