'Milik en Napoli stevenen af op vechtscheiding'

Reacties

De samenwerking tussen Arek Milik en Napoli lijkt een vervelend einde te krijgen. De oud-Ajacied ligt flink overhoop met zijn club, terwijl hij in verband wordt gebracht met Atlético Madrid en Olympique Marseille. Een vechtscheiding dreigt.

'Milik en Napoli stevenen af op vechtscheiding'
© Pro Shots

Napoli heeft Milik voor een miljoen euro aangeklaagd, stelt de krant Corriere dello Sport, omdat hij vorig seizoen (net als andere spelers) weigerde af te reizen naar een door voorzitter Aurelio di Laurentiis ingelast trainingskamp in crisistijden en onlangs het in Italië strikte portretrecht zou hebben geschonden bij het onder aandacht brengen van zijn restaurant in zijn vaderland Polen.

Volgens de krant gooit Milik zelf een ander middel in de strijd: zijn antwoord op de aanklacht is dat Napoli hem sinds oktober, net als een aantal medespelers, geen salaris zou hebben betaald.

Milik speelde dit seizoen nog geen minuut voor Napoli. Hij weigerde zijn aflopende contract te verlengen en probeerde in de zomer tevergeefs een transfer af te dwingen,. Een overstap naar Juventus of AS Roma werd hem door Di Laurentiis niet gegund. De Zuid-Italianen haalden vervolgens zelf Victor Osimhen voor tachtig miljoen euro op bij Lille.

Mogelijk ontvlucht de 26-jarige Milik snel het conflict met Napoli. Volgens AS ziet Atlético Madrid in hem de opvolger van Diego Costa, terwijl RMC Sport spreekt van interesse van Olympique Marseille in de Pools international. Met het EK in zicht wil Milik vooral graag weer aan spelen toekomen.

Bekijk hier al onze video's
Meer Napoli
Meer over Napoli
Meer A. Milik
Meer over A. Milik
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.