Met deze 26 man komt Italië naar Nederland voor de Nations League

Reacties

Roberto Mancini heeft zijn selectie bekendgemaakt voor de Nations League-finales. In juni komt de bondscoach van Italië met zijn ploeg naar Nederland. 

Met deze 26 man komt Italië naar Nederland voor de Nations League
© Pro Shots
Spanje
Spanje
2 - 1
Italië
Italië

Mancini heeft voor de halve finale tegen Spanje, die gespeeld zal worden in de Grolsch Veste in Enschede, drie debutanten opgeroepen. Doelman Guglielmo Vicario (Empoli) en centrale verdedigers Federico Baschirotto (Lecce) en Alessandro Buongiorno (Torino) kwamen nog nooit in actie namens de Azzurri.

Opvallend is ook de afwezigheid van de internationals van Internazionale. Nicolò Barella en Francesco Acerbi ontbreken. Ze krijgen na de Champions League-finale tegen Manchester City, vijf dagen voor de confrontatie met Spanje, rust van Mancini.

Als Italië in de halve finale afrekent met Spanje, zal de regerend Europees kampioen naar De Kuip komen voor de finale. Daar wacht Nederland of Kroatië. 

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Meer UEFA Nations League
Meer over UEFA Nations League
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.