Messi vreest niet voor toekomst Barça: 'De club zal dit overleven'

Reacties

Lionel Messi is niet bang dat de club Barcelona ineenstort na zijn vertrek. Op een speciale en emotionele persconferentie ging de Argentijn in op de toekomst van Barça.

Messi vreest niet voor toekomst Barça: 'De club zal dit overleven'
© Pro Shots

'Het blijft een van de beste clubs van de wereld', stelt Messi in Camp Nou. De aanvaller kwam in 2000 naar Catalonië toe en debuteerde vier jaar later in de hoofdmacht. Na 21 jaar Messi zal het verschil immens zijn, maar hijzelf denkt dat het goedkomt met Barça. 'De mensen zullen eraan wennen. Het zal gek zijn, maar het zal normaal worden', denkt Messi. 'Zoals Joan Laporta (de clubpresident, red.) al zei, de club is groter dan wie dan ook. De selectie die er staat, is geweldig. En uiteindelijk zal Barcelona dit overleven.'

Paris Saint-Germain wordt nadrukkelijk genoemd als nieuwe bestemming voor Messi, die tijdens het persmoment benoemde dat er veel interesse in hem is. Het zou zomaar kunnen zijn dat Messi dit seizoen tegenover Barcelona komt te staan. 'De mensen kennen me hier. Ik wil altijd winnen. Dat zal ik dan ook doen', blikt de Argentijn vooruit.

Laporta kondigde enkele dagen voor de persconferentie van Messi aan dat nieuwelingen zoals Memphis Depay en Sergio Agüero nog niet ingeschreven waren voor het nieuwe seizoen. Financieel gezien lukte dat nog niet volgens de beleidsbepaler van de club.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

In ons speciale liveblog volgen we de hele persconferentie van Messi

Waarom het vertrek van Messi misschien wel goed nieuws is voor Memphis
Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Meer L. Messi
Meer over L. Messi
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.