Messi Quiz: welke Barça-spelers hielpen Leo aan zijn mijlpaal?

Reacties

Lionel Messi maakte zondag zijn 400ste doelpunt in La Liga voor Barcelona. Die fantastische mijlpaal van de 31-jarige Argentijn staat centraal in onze quiz van deze week. Welke (voormalige) ploeggenoten leverden een bijdrage aan de imposante productie van Leo?

Messi Quiz: welke Barça-spelers hielpen Leo aan zijn mijlpaal?

Natuurlijk staat buiten kijf dat Messi het bereiken van het magische aantal van 400 competitiegoals eerst en vooral aan zijn eigen klasse te danken heeft. Maar helemaal alleen deed de linksbenige technicus het natuurlijk niet. Sterker nog, sinds zijn eerste Primera Divisíon-treffer in 2005 bereidden 43 verschillende spelers een van zijn doelpunten voor.

Wie zij zijn, is het onderwerp van deze quiz. In samenwerking met Opta stelden we onderstaande lijst samen, met (ex-)spelers van Barcelona die sinds 2005 minstens een van de competitiegoals van Messi voorbereidden. Om jullie op weg te helpen, vernoemen we behalve hun aantal assists ook de periode dat ze in Camp Nou speelden en hun positie(s). Veel plezier!

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.