Messi: 'Ik mis Cristiano Ronaldo in Spanje'

Reacties

Lionel Messi mist Cristiano Ronaldo als tegenstander in de Spaanse competitie. Dat zei de Argentijnse sterspeler van Barcelona vrijdag in een interview op de Argentijnse radio. Messi werd daarbij ook gevraagd naar de beste spelers ter wereld.

Messi: 'Ik mis Cristiano Ronaldo in Spanje'

Tussen 2008 en 2018 maakten Messi en Ronaldo steeds onderling uit wie de Ballon d'Or in ontvangst mocht nemen als beste voetballer van het jaar. Beiden wonnen ze de felbegeerde prijs vijf keer. Van de zomer van 2009, toen Ronaldo de overstap maakte van Manchester United naar Real Madrid, trakteerden de twee het publiek in Spanje op ongekende prestaties en regen ze de goals aaneen. Messi kijkt met voldoening terug op die onderlinge strijd met Ronaldo.

'Ik mis Cristiano in Spanje. Het was goed om hem hier te hebben, vooral voor het prestige van de competitie. Desondanks was het wel moeilijk om hem steeds prijzen te zien pakken', heeft Messi mooie woorden over voor Ronaldo, die Real Madrid afgelopen zomer inruilde voor Juventus.

Champions League
Barcelona en Juventus haalden allebei de kwartfinale van de Champions League en werden in het schema precies zo ingedeeld dat de ploegen elkaar in de finale kunnen treffen als zowel de kwartfinales als de halve finales worden overleefd (zie tweet onderaan). 'Ik heb veel respect voor Juventus. Het is een geweldig team en met Cristiano zijn ze nog beter', aldus Messi, die in het midden liet of hij de ultieme eindstrijd met de Portugees ziet zitten in het miljardenbal. 'Hopelijk behalen wij de finale. Wat er dan gebeurt, gebeurt er.'

Tot slot kreeg Messi ook nog de vraag wie momenteel de vijf beste spelers van de wereld zijn. 'Kylian Mbappé, Neymar, Eden Hazard, Luis Suárez en Sergio Agüero', luidde het antwoord. 'Dan tel ik mezelf en Cristiano niet mee.'

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.